Esports i Activitat FísicaAtletisme

Tanith Belbin - conegut Patinador nord-americà

Tanith Belbin - conegut patinadora nord-americà i canadenc. Té doble nacionalitat, però els EUA està representat en l'àmbit internacional. Ella s'ha realitzat en el gel amb Benjamin agost. La parella ha guanyat en diverses ocasions el campionat nacional i el món. Belbin i Agost acabat la seva carrera en 2010. En aquest article es descriu una breu biografia del patinador talent.

Inicis de la seva carrera

Tanith Belbin va néixer a Kingston (Canadà) el 1984, però es va criar a la ciutat de Kirkland. Abans de traslladar-se a Pennsylvania Aston noia molts anys formats en Canton (Michigan).

Mare del futur patinador - Michelle - va treballar com a dissenyador de vestuari. Per tant, els problemes amb la selecció de vestits al Tanit no ho era. Al principi de la seva carrera noia participat en els parells del patinatge artístic sobre gel i el ball. Però després vaig decidir a centrar-se en la segona distsipilne. Belbin primer entrenador va ser Pol Virts. Sota la seva direcció, va participar en ice dancing amb Liamom Dogerti. No us oblideu de la noia i patinatge de parelles. En aquesta disciplina, la seva parella era Ben Barukko.

nivell internacional

El 1998, Tanith Belbin es va traslladar des de Canadà a Detroit. Igor Shpilband (nou tècnic) va posar en un parell patinador amb Benjamin agost. El primer èxit dels atletes es va convertir en una medalla de bronze en el Campionat Mundial Junior. I llavors la parella va guanyar plata al Campionat dels Estats Units. Per tant, Benjamí i Tanith qualificats automàticament per als Jocs Olímpics d'Hivern 2002. Belbin però no podien anar-hi. La noia no era ciutadà nord-americà.

Torí

A continuació, Tanith Belbin i Benjamin Agosto decidir concentrar-se en les competicions nacionals i internacionals. Com a resultat, els atletes van guanyar plata en els campionats del món i quatre vegades van guanyar el Campionat dels Estats Units. aficionats interessats parella va decidir prendre part en les seves vides. Ells van signar una petició per permetre Belbin per esdevenir un ciutadà dels Estats Units abans del previst. Algunes persones creuen que l'acceleració d'aquest procés no és molt just. Molts atletes estrangers en circulació en aquest moment se li va negar la inscripció primerenca de la ciutadania. Però Tanith és molt afortunat! D'aquesta manera es va guanyar el dret a participar en el Jocs Olímpics-2006. Belbin justifica plenament la seva confiança. Juntament amb agost atleta va guanyar la plata a Torí. Aquesta victòria va ser per a l'assoliment patinadors de Estats Units. En primer lloc, tal resultat, ballarins de gel nord-americans encara no han mostrat. I en segon lloc, l'última medalla olímpica en aquesta disciplina va rebre a representants dels EUA el 1976.

Canvi de l'entrenador

Aviat Belbin i agost va guanyar el cinquè títol en el campionat nacional. I després vam anar al campionat mundial. Hi ha un parell va arribar al quart lloc a causa d'una caiguda Tanith Belbin al programa de dansa obligatòria. El 2008, els patinadors van decidir allunyar-se de Igor Shpilband, qui els va entrenar durant gairebé deu anys consecutius. Els mestres nous i Benjamin Tanit es van convertir Gennady Karponosov i Natalia Linichuk.

2008-2009

Al començament de la temporada d'Belbin i agost van guanyar dues medalles de plata al Grand Prix "Copa de la Xina" i "Skate America". En la dansa original Benjamin es va lesionar l'esquena, i des de la final va haver de ser abandonat. Per aquesta raó, el parell es va perdre la competència país. No obstant això agost té temps per recuperar-se de la Copa del Món. Benjamin i després Tanith va aconseguir la plata. Només un punt per davant dels patinadors russos Domnina i Shabalin.

2009-2010

La temporada va començar amb un parell de victòries en les etapes del Gran Premi. Però llavors Tanith tenia problemes amb la salut, i els atletes es va negar a participar en les finals. Campionat Nacional 2010 Agost i Belbin ha encaixat més jove Charli Uaytu i Meryl Davis. A continuació, la parella va participar en els Jocs Olímpics de Vancouver, que era capaç de prendre només un quart lloc. Llavors, en comptes d'anar a la Copa del Món, Benjamí i Tanit van anar de gira amb l'espectacle "Smakers estrelles." Després de la seva graduació parella va anunciar el seu retir.