Esports i Activitat FísicaFutbol

EURO 2000 resultats i fets

EURO 2000 va prendre els dos països - Bèlgica i els Països Baixos. Va passar per primera vegada en la història. Eurocopa 11 va ser més emocionant que el torneig el 1996. Els equips participants a l'Eurocopa 2000, havia 16. prefabricades va agradar al públic amb un partit emocionant, amb resultats impredictibles. Molts equips febles van ser capaços de presentar una sensació, jugant composicions estel·lars. EURO-2000 equip rus no podia sortir.

qualificadors

No estava en la fase de classificació de sensacions. El grup més interessant es va iniciar a França, Ucraïna, Rússia, Islàndia, Armènia, Andorra. Per arribar a quatre equips lluitaven. Tres jocs de partida per a Rússia van ser un fracàs. Però llavors l'equip va ser capaç de donar una potent sèrie de sis jocs. En l'últim partit de Rússia, comès un error, per darrere d'Ucraïna, que més tard va donar pas a Eslovènia en la repesca. França va ser a la EURO 2000 des del primer lloc.

grup A

El grup incloïa: Portugal, Romania, Anglaterra i Alemanya.

En la fase de grups de la selecció romanesa va ser una cosa increïble. Ho va fer per vèncer Anglaterra amb una puntuació de 3: 2 i va jugar empat amb Alemanya. Només Portugal va ser capaç de detenir els romanesos. Molt malament actuat Anglaterra, després d'haver guanyat només la victòria. El fracàs era Alemanya, després d'haver perdut dos partits i dibuixat. Aquest nivell de joc dels alemanys en el futbol de la UEFA EURO 2000 no esperava a ningú.

En les segones fases fora Portugal i Romania.

grup B

En el grup van ser: Itàlia, Suècia, Bèlgica i Turquia.

No hi havia cap sensació. Itàlia, sent els favorits, es va endur el primer lloc, amb un joc brillant no ho era. Pel segon lloc en la resta dels equips del grup de combat. Els belgues va començar bé, superant a Suècia en el primer joc, però després reduir la velocitat i va donar pas als turcs 0: 2 passant-al segon lloc.

En les segones fases se'n va anar a Itàlia i Turquia.

grup C

En el grup van ser: Espanya, Iugoslàvia, Noruega i Eslovènia.

Espanya en el grup se suposava que era el clar favorit. No obstant això, això no va succeir. futbol EURO 2000 serà recordat pel seu principi indistinta. En el primer partit de la selecció perdut a Noruega amb un marcador d'1: 0. Eslovènia no va produir sensacions, perdent 2: 1. Per sortir de les segones fases Espanya va haver de vèncer Iugoslàvia. Pel minut 90 de Iugoslàvia conduït amb una puntuació de 3: 2. Al començament de la pena a la pròrroga en comparació amb els espanyols a través de, però això no és suficient. En els últims segons d'Espanya aconseguit un miracle en anotar el quart gol.

En les segones fases passat Espanya i Iugoslàvia.

grup D

En el grup van ser: els Països Baixos, França, República Txeca i Dinamarca.

Partits en el grup seran recordats no només un joc emocionant, sinó també l'escàndol dels jutges. Duel Països Baixos, la República Txeca es va dur a terme en suspens. República Txeca va portar el joc, i el partit va arribar al final. Semblava que els Països Baixos rebot. Al final del joc per un jutge molt discutible falta establir una pena que s'ha implementat.

Van arribar als playoffs els Països Baixos i França.

quarts de final

El partit Espanya-França va ser el més interessant en quarts de final de l'Euro 2000. Les composicions de tots dos equips va ser impressionant. Espanya va començar amb molta confiança, immediatament va crear diversos moments perillosos a les portes dels francesos, però el porter va jugar de manera fiable. En un moment donat Djorkaeff fa estàndard i Zidane envia la pilota a la part superior de la cantonada. Cinc minuts més tard, Espanya i va guanyar el punt de penal. Djorkaeff en l'últim minut de nou pren davanter francès. Al final d'Espanya té una oportunitat, però Raúl no va poder marcar amb un "punt".

Duel Holanda, Iugoslàvia havia de ser emocionant. Holandesos clar favorit abans del partit no es considera, a més, molts no els veuen en les semifinals. No obstant això, Iugoslàvia, que va mostrar al grup un joc increïble, va ser destruïda pels holandesos. Molts analistes no han estat capaços d'explicar aquest fracàs. Holanda també va dur a terme el millor joc en el torneig, guanyant amb un resultat de 6: 1.

Romania a l'oposició no va aconseguir sorprendre amb Itàlia. Des de l'equip que va aconseguir vèncer a Anglaterra en la fase de grups, esperàvem més. Totti i Inzaghi anotant la pilota, Romania enviats a casa. joc poc atractiu es va destacar George Hadzhi, que en la segona meitat va rebre dues targetes grogues.

En el partit Portugal-Turquia favorit era evident. Nuno Gomes va anotar dues vegades, va llançar els turcs fora del torneig. La sortida de Turquia en els playoffs ja va ser una gran fita, per la qual crits dels aficionats descontents no ho era.

semifinal

El duel entre els Països Baixos i Itàlia va ser la decoració del torneig. Això no no era el final de la UEFA EURO 2000, però inferior a inflamar. Els favorits es van considerar holandès. Tenien l'atac més brillant que ja ha aconseguit impressionar a l'audiència. Itàlia oposa una defensa equilibrada. Italians van haver de jugar amb deu homes des dels 34 minuts. Dues sancions van ser imposades en Tendal porta, però l'arquer joc i Rod va deixar als italians en el joc. Tot es va decidir en la tanda de penals, que Itàlia era més estable i es transmet.

En el partit Portugal-França va trencar la segona fila. En el moment principal d'equips van anotar la pilota i es van moure en el joc extra. Al final l'àrbitre li assigna una pena per un delicte pel qual té àrbitre costat. Zidane s'aplica correctament la norma i portat a França a la final.

Eurocopa 2000

Aquest emocionant UEFA no va poder culminar acabat difuminat. I va ser així. Al minut 55, els italians es van avançar gràcies a un gol Delvecchio. Fins al final de la mitjana que tenien l'avantatge. Al minut afegit la pilota està a les portes d'Itàlia. En el temps extra França va anotar un gol "or" i li pren el trofeu de la UEFA EURO 2000. França-Itàlia - el partit més interessant va ser el final per a molts anys.

Els organitzadors del torneig va portar enormes beneficis. Partits visitats per milions de fans. EURO 2000 va donar al públic una gran quantitat d'emocions positives i baralles interessants.