Esports i Activitat FísicaFutbol

Supercopa russa: Història i Estadística

Supercopa russa - la competència, a la qual assisteixen dos equips - l'amo del títol de campió nacional i guanyador de la Copa de Rússia. Es va dur a terme dins d'una reunió. Replay en cas d'empat s'imposarà. Si hi ha un guanyador en el temps reglamentari, li assigna un addicional, i després una sèrie de sancions. Quan l'amo del títol de campió de la Copa de Rússia i del país es converteix en un equip s'enfronta al seu segon campionat de clubs.

història

Supercopa russa va arribar a ser jugat a terme el 2003. No obstant això, la idea d'un duel entre dos clubs més forts es remunta a l'època soviètica. Va ser iniciat per "Komsomolskaya Pravda". La idea va tenir èxit immediat. El sorteig es va dur a terme de tant en tant, i les regles van ser canviades regularment. Algunes de les baralles es va dur a terme en un terreny neutral, l'altre va consistir en dues reunions - a casa i fora. No hi havia temps per a la DC. La reunió es va dur a terme en el període comprès entre finals de primavera fins a principis de tardor.

Supercopa russa

A principis de la dècada de 2000 i la RFU Premier League decideixen fer un partit de la Super Bowl regulars. Guia més a fons arribat a l'organització, i el projecte va tenir patrocinadors greus. Es va decidir que una reunió es durà a terme per a la Supercopa de Rússia serà una setmana abans de l'inici de la nova temporada. En el cas que el primer lloc del campionat i la Copa de Rússia va guanyar el mateix club, en la determinació de la segona preferència dels pacients va ser donat a la vicepresidència campió.

titulars

En 2003 va ser el primer partit de la Supercopa de Rússia, els resultats van sorprendre a molts. L'estadi "Lokomotiv" a Moscou, l'equip de capital es van reunir - "Locomotora" i el CSKA. Els primers van ser els campions, el segon - Recopa. El temps principal i addicional acabar en un empat d'1: 1, la tanda de penals va ser més forta que la "locomotora".

Un any més tard, de nou per la Supercopa russa CSKA va lluitar, però aquesta vegada amb "Espartaco", que va guanyar la Copa Nacional. Era més fort que el CSKA, guanyant 1: 3 en temps extra.

El 2005, la "locomotora", sent el millor al país, es va reunir a l'estadi a casa amb "Terek" Grozni. "Locomotores" amb un mínim avantatge han guanyat el trofeu per segona vegada.

El 2006, el CSKA va anotar dues vegades, i va guanyar el campionat i la Copa. Vice-campió va ser "Espartaco" i que tenia l'honor de jugar amb el "CSKA". En el partit calent (2: 3) victòria va aconseguir mantenir el CSKA.

Després d'un any al "Luzhniki" retrobat "carn" i el CSKA. Una vegada més el CSKA va anar a lluitar amb un doble or. Luck i aquesta vegada va ser a la banda de soldats (4: 2).

El 2008, el "Zenith" de Sant Petersburg va tenir l'oportunitat de lluitar per la Supercopa de Rússia, gràcies a la victòria en el campionat. Els oponents als quals van rebre una "locomotora". Amb una puntuació de 2: 1 equip de la riba del riu Neva per primera vegada que vaig guanyar aquest trofeu.

Els següents dos anys (2009, 2010) es va convertir en el campió de la "Rubin" de Kazan, i van guanyar la Copa del CSKA Moscou. La primera vegada que va prendre el mateix títol CSKA, per segona vegada - Kazan.

El 2011, el "Zenith" es va convertir en l'amo de la Copa i medalles d'or del campionat, per la qual jugats contra medalla de plata - CSKA. Aquesta vegada el partit no estava a Moscou, i en el Kuban. meta Ionov va portar el segon trofeu del club de Sant Petersburg.

10 de partit per al Super Bowl es va dur a terme a Samara, Rússia. Contra el "Zenith" (campió) va jugar "Ruby" (guanyador de la Copa). Eren més forts Kazan, guanyant amb un marcador de 2: 0.

El 2013, el "Zenith" per tercera consecutiva Super Bowl jugat a Rússia, sinó com un vice-campió del país. L'enemic era el CSKA, que va vèncer "Zenith" (3: 0).

A l'any següent, l'equip de l'exèrcit es va convertir en campions, i modest "creixement" va guanyar la Copa. El partit va tenir lloc a Kuban CSKA era més forta (3: 1).

El 2015, el Super Bowl es va jugar al "Petrovsky". Va lluitar pel trofeu que és local "Zenit" (Campió) i "Locomotora". Només en l'equip per penals de Sant Petersburg aconseguit arrabassar la victòria.

En 2016, "CSKA" (campió) va perdre mínimament "Zenith".

èxits

CSKA majoria de les vegades van guanyar la Supercopa russa - 6. En el "Zenith" 4 trofeu, "Locomotora" i "Ruby" - als 2, "Espartaco" tres vegades va participar en la lluita, però mai ho van guanyar. "Terek" i "creixement" 1 Temps jugat en el partit.

El millor anotador és Jo, que va jugar per al "CSKA" i va obtenir 3 gols. A més d'ell, Serguei Ignaixevitx i Honda compta amb 2 gols.