Esports i Activitat FísicaFutbol

Copa del Món 1998. Equips, puntuacions

1998 Copa Mundial de la FIFA es va dur a terme a França, en diverses ciutats, i va portar uns als altres equips punters de tot el món, el que representa l'honor del seu país. No obstant això, la victòria podria únic, de manera que lluitaven amb tota la seva força als últims segons de la lluita per cada pilota. Aquest campionat va ser el setzè en la història, i ell es va dur a terme com de costum a l'estiu. El cant de copa de la vida Ricky Martin (versió en anglès del seu hit La Copa de la Vida) - l'himne oficial de la Copa del Món 1998. Ja sigui que aquest torneig era diferent de totes les anteriors? Ell no és simplement diferent, però va ser revolucionari va canviar des de la final del torneig per primera vegada era vint equips, fins a trenta-dos. No obstant això, la Copa del Món el 1998 es va acordar, per descomptat, no només això, sinó també un gran nombre de partits emocionants.

lloc

Cada persona és plenament a si mateix, que va ser seu de la Copa Mundial de futbol el 1998 - va ocórrer a França. Però val la pena assenyalar que els partits de la part final del torneig es duu a terme un cop en deu ciutats de tot el país. En aquest cas es referia eren tan grans estadis, com el "Velòdrom" a Marsella (60 milions d'espectadors) i "Parc des Princes" a París (49 mil persones), i petites - "Parc Lescure" a Bordeus i "La Mosson" en Montpeller (que conté no més de 35 mil espectadors). L'estadi més gran del torneig va ser el "Stade de France" a Sen Deni, que té capacitat per a 80.000 espectadors. Com es pot veure, la ciutat i l'estadi on es va dur a terme el campionat, van ser molt diverses, però comparteixen l'esperit del torneig, que es porta a terme durant un mes només els peus a tot el país. arrelament francès per al seu equip nacional, sinó també un gran nombre de persones d'altres països van venir a donar suport als seus favorits.

fase de grups

Copa del Món 1998, com saben, s'ha ampliat a 32 equips -, respectivament, i el nombre de grups va ser augmentat a vuit. Com a resultat, de cada grup de dos ordres, que després es juguen junts a la final 1/8. En el grup A eren els favorits del campionat a les empreses brasileres noruecs i escocesos marroquins. S'espera del grup van ser els brasilers i noruec amb sis i cinc punts, respectivament.

En el grup B eren xilens, italians, austríacs i camerunesos, i aquí també no hi va haver sorpreses - els italians i xilens fora del grup, és que l'equip nacional de Xile va fer amb prou feines, després de jugar tres partits en empat, encara que poden esperar d'ell molt més.

Al grup C van ser els amfitrions del campionat, que fàcilment passa a la següent ronda, guanyant tots els partits victòries. empresa francès va fer que els danesos, deixant darrere de Sud-àfrica i Aràbia Saudita. Però en el grup D va tenir una primera sorpresa - en les segones fases no deixar l'equip espanyol que va perdre l'obertura del campionat, l'equip nacional de Nigèria, que finalment va obtenir el primer lloc en el grup, mentre que el segon va resultar Paraguai. Bulgària amb un sol punt va acabar en últim lloc. En el Grup I va ser una batalla molt atapeït, i fins fa poc no estava clar qui serà llançat en els playoffs. Com a resultat d'això, amb el mateix nombre de punts en la següent fase i vam passar holandesa mexicana, i un belga nord-coreans volem fora del torneig.

Al Grup F virtualment tots estava clar des del principi - Alemanya i Iugoslàvia eren molt forts, només Estats Units podria fer que almenys una mica de competència - però no van tenir èxit, així com l'Iran. Un altre avanç inesperat es va produir en el grup G - l'equip nacional de Romania ha estat forta, i en un grup amb Anglaterra, Colòmbia i Tunísia, que presagiava una dura lluita per la supervivència. Però al final, els romanesos van ser els primers, deixant enrere els colombians, ja que els britànics van ocupar la segona posició. Doncs bé, en l'últim grup - H - argentins silenci del primer lloc, els croats de la segona, mentre que el Japó i Jamaica s'han quedat fora del torneig. Després de la fase de grups de la Copa del Món de 1998, es va traslladar a l'etapa de 1/8 de final.

1/8 de final

En aquesta etapa l'equip de futbol, que va portar als dos primers llocs en els seus grups, han jugat entre si "sobre la marxa". Per jugar un partit, i el guanyador passa a la següent fase del torneig. Torneig d'equip favorit equip de Brasil va vèncer a Xile amb un aclaparador marcador de 4: 1, gràcies a la doble Sampaio i Ronaldo i els seus futurs oponents danesos van derrotar els nigerians amb la mateixa puntuació - i distingida Moeller, Laudrup, sorra i Helveg. Gollancz amb molta dificultat colpejat els iugoslaus - 2: 1, Bergkamp va obrir el marcador, Komljenovic va igualar, i només el segon minut de Davids afegit arrabassar la victòria per al seu equip.

El partit va resultar ser els britànics i els argentins són molt espectacular - en el començament del partit els equips van intercanviar va marcar de penal, a continuació, Owen va portar el davanter anglès, Sanetti va igualar. Al final, tot es va decidir en la tanda de penals, on els argentins van tenir més sort. Italians en la seva marca registrada d'estil catenaccio van vèncer als noruecs 1: 0 (gol va ser anotat per Vieri), i els francesos van patir un xoc a l'estadi "Stade Bollaert-Delelis", que es recordaran durant molt de temps - en el temps regular del partit contra objectius Paraguai no hi era, i només en la segona meitat afegit Blanc va ser capaç de marcar un gol d'or. Els alemanys van començar aviat a cedir durant els partits mexicans, però Klinsmann i Bierhoff podria decidir el resultat a favor de la selecció alemanya. Així, els croats van vèncer als romanesos amb el marcador 1: 0 - Suker va marcar l'únic gol de penal. D'acord amb el reglament del torneig, els equips de futbol ja coneixen els seus rivals a la següent etapa.

1/4 de final

partit molt interessant va donar als aficionats dels equips del Brasil i Dinamarca - ja té en el segon minut Jorgensen va portar als danesos per davant, però Bebeto igualat deu minuts més tard. A continuació, Rivaldo va marcar el segon gol dels danesos, que en la segona meitat van ser capaços d'anotar els esforços de l'equalitzador Laudrup, però Rivaldo va marcar dos gols i va portar als brasilers a les semifinals - 3: 2. Holandès va reiterar el seu partit anterior, però en contra d'Argentina com a rivals - Kluivert va anotar primer, però després de cinc minuts de López va igualar, i només en el temps de descompte en els últims tres minuts Bergkamp va treure una victòria. El francès també va tenir un partit semblant, no revelar el guanyador contra Itàlia en el moment principal i addicional. Però els amfitrions van guanyar en els penals, com el moment decisiu Vaig donar Biagio colpejant el travesser. Però en l'últim partit de la sorpresa va ser la croats que blanquejada derrota dels alemanys amb la puntuació 3: 0 (gols marcats Jarni, Vlaović i Suker).

1/2 de final

Les semifinals van ser dos increïbles batalles, i va trobar que els millors dos equips, i s'han identificat dos equips que jugaran en el partit pel tercer lloc. En un partit dels holandesos i brasilers Ronaldo va obrir el marcador, i l'equip nacional d'Holanda no va poder igualar els seus únics tres minuts abans del final de la reunió - Kluivert va ser l'anotador. A la tanda de penals heroi del dia va ser Taffarel, el porter brasiler, que va connectar dos dels quatre temps els holandesos, mentre que els brasilers han implementat els quatre. La primera meitat del partit els francesos i croats va transcórrer sense gols, però el segon va començar molt elegant - en 46 minuts va obrir el Suker anotant 47 i Thuram s'igualen. I el mateix Thuram, que es va convertir en l'heroi del partit, va avançar a França, pel que va guanyar 2: 1, deixant el resultat en la final.

Partit pel tercer lloc

El partit pel tercer lloc va ser ocupat - Croàcia va aconseguir l'avantatge que ja en el minut 13 gràcies a un gol Prosinecki, però després de vuit minuts Zenden va igualar. 35 minuts Suker croats va portar una altra vegada cap endavant, i abans del final del partit, el marcador es va mantenir sense canvis - 2: 1, l'equip nacional de Croàcia va guanyar la medalla de bronze.

final

Bé, la final entre els amfitrions i favorits va ser sorprenentment unilateral. Ja en la primera meitat, Zinedine Zidane va anotar dues vegades en Taffarel portes, i en el tercer minut d'afegit Emmanuel Petit enterrat brasilers - 3: 0, i els francesos a guanyar la Copa del Món de la casa.

màxim golejador

Davor Suker de l'equip nacional de Croàcia va ser el millor anotador del torneig, anotant sis gols en set partits. Però és també digne de menció Kristiana Veri i Gabriel Batistuta, que es va escapar de Shuker només una profunditat però va passar dos jocs menys.